tirsdag den 30. december 2008

Tak, Masako


Vi har en rigtig god veninde i Japan, og hun ved godt, at Laurits er et af den slags børn, der ikke spiser slik. Men hun ved også, at det gør os rigtig glade, når nogen viser at de tænker på ham, så med denne lille pingvinindpakkede pose guf i en julekasse smeltede hun mit hjerte totalt.

8 kommentarer:

Maomis sagde ...

Åh, hvor er det smukt at der findes sådanne mennesker ude i verden. Pas godt på hende. Hun er god for Laurits og dermed god for hans forældre ... eller også er det omvendt?

Heidi sagde ...

Hi... ja, jeg ved ikke hvad vej det går, men i hvert fald lige i hjertet ;-) Vi skal nok passe godt på hende. Hun er fantastisk.
Hvad giver man egentlig en hjertevarm, kvalitetsbevidst, beskeden, taknemmelig, japansk kvinde? Det skal gerne være en god dansk ting, synes jeg. Måske netop du, Sofie, har gode 'dansker gave ideer' i ærmet?

Britte sagde ...

Man giver hende RAV....smukt, ædlgammel viden, aldrig koldt, blødt, som måske endda har været en tur forbi Japan i tidernes morgen...

Ellers giver man hende dansk design...prøv på Dansk Design Center på HC Andersens Boulevard - lige evd sidne af jer...

Hun har nu altid stået for nogle fine tanker udført til ren praksis, hende Masako...

Knus

Maomis sagde ...

Britte har helt ret. Det var nogenlunde samme tanker jeg fik – altså noget dansk design af en art. Mere konkret nåede jeg ikke lige at blive, men jeg skal da give det en ekstra tanke de næste par dage. Det med med rav, havde jeg ikke lige tænkt på, men det er da en smuk tanke.

For øvrigt kom jeg sådan til at tænke på dig i går da jeg sad og så 'Chihiro og heksene'. En smuk og fabelagtig japansk eventyrtegnefilm. Mon du kender den film? Det er smuk, om end mystisk, fortælling om Chihiro, der er lige så ren i hjertet som dig. ;-) Kan varmt anbefales.

Anonym sagde ...

Jeg er bare dødmisundelig på, at I har sådan en veninde.. Jeg sidder næsten og tuder... tænk, at hun har skrevet "for Laurits"... den pinguin-gufpose har hun sendt til ham... det er da bare for meget - på den helt utrolige smukke og skøn-fede måde.

Stort nytårskram til jer alle tre,

Katja & co.

Line sagde ...

Så fint så fint... Sej japaner der...

Maomis sagde ...

Kender du Etsy? Det er selvfølgelig ikke specielt dansk, men man kan finde mange smukke ting der. Garanteret noget som sådan en helt særlig person, som jeg fornemmer din veninde er, vil sætte pris på. God fornøjelse! :-)

Brit Kim sagde ...

åååh - hvor er man bare glad over at der findes sådanne mennesker! i verden. i dit liv. i Laurits' liv.

mange nytårs knus-kh til dig og Bo