fredag den 25. juli 2008

En fjer


Da jeg vågnede og kravlede ud af sengen i morges, fandt jeg en lille fjer ved siden af sengen. Det er sådan noget, som kan gøre en levende tossemor til en død unge glad!
PS Vi har ikke fjer i nogen puder eller dyner... ;-)

7 kommentarer:

Maomis sagde ...

Da jeg var ude at løbe forleden aften, løb jeg bland andet forbi hos Elisabeth og på vejen derned (det var i tirsdags den 22.7.) dalede der en lille fjer ned fra himlen. Jeg nåede næsten af gribe den i farten.

Susanne sagde ...

Og jeg kom sådan til at tænke på jer igår, da jeg kom ud til min bil. Lige bag ved den stod en lille fin fjer i småstenene. Jeg flyttede den selvfølgelig og lagde den over i den bløde hæk, inden jeg satte mig ind og drejede nøglen.

Alphafeen sagde ...

...med fare for at lyde sær har jeg altid haft noget med fjer...de ligger der bare og har en bestemt betydning efter udseende, tilstand og retning. Det er rart, mit hemmelige land og meget meningsfuldt!

Tillykke med fundet :)

Heidi sagde ...

Fantastisk, Sofie. Det må have været en dejlig følelse midt i det hele...?

Susanne, sådan noget varmer bare. Har et ret tydeligt billede af dig, fjeren og bilen inde i mit hoved, selvom jeg ikke ved en pind om de udseender i virkeligheden. hæ...

Tak, alphafe. Det er også præcis sådan jeg har det nu; at det er som en hemmelig del af verden jeg har opdaget. Det er så skønt! Synes sjovt nok slet ikke du lyder sær ;-)

Britte sagde ...

Jeg er netop vendt hejm fra en fin, smuk og grinende ferie i Skagen emd en vidunderlig-skør kollega.

Vi var jo på SAkagen Museum.. og ta-ta!!! Jeg ser et maleri, som jeg synes at jeg kender på 'stregen'....og tænker at det kunne ligne noget Mor -Heidi kunne have malt. (Hedder det ikke malt???)

Jeg tjekker lige kunstneren ud: Laurits Tuxen!!!!!!!!!!! Og så fåår jeg jo nærmest hjertebanken.. for det hele passer sammen.. og den der bamse der vist hedder Tuxen????

Så ingen fjer i Skagen.. meen både lækker-Laurits og Mor-Heii var med, der på et smukt museum i det skønne Skagen!!!

Har også savnet jer... men nu er jeg tilbage!!!!!!

Britte sagde ...

Og har stadig ikke lært at læse korrektur på mine kommentarer... sorry!

Heidi sagde ...

Uh, det fik også lige mit hjerte til at slå lidt ekstra, Britte... Ja, det var derfra Tux fik sit navn.
Laurits Tuxen... sådan et flot navn, synes jeg. For noget tid siden så jeg en udsendelse om skagensmalerne, og der fremstod han heldigvis som den sympatiske fyr, der bla. tog Krøyers barn til sig.

Hæhæ, glem korrektur! Bare sprudl derudaf!!!