lørdag den 10. november 2007

En dejlig overraskelse

I dag er en skøn dag! Vi kunne sove længe, hvilket var stærkt tiltrængt for især Bo, og vi skulle ud og møde Katja og Kims lille grisling for første gang. Hold op, hvor var hun bare sød og dejlig!! Helt ubeskrivelig... Det var ikke hårdt eller smertefuldt at se, høre, røre og holde. Det gav bare så meget god mening at gøre netop det, og at se kærligheden lyse i Katja og Kims øjne. Og selvfølgelig skreg alt i min krop på at få sådan en skøn lille skabning af eget kød og blod, men det gør det jo alligevel. Og fordi Laurits er en helt naturlig selvfølgelighed i selskab med Katja og Kim og alle de andre "engleforældre" vi kender, så var det bare deeeeeeejligt.

Efter barselsbesøg skulle vi have været ude at fiske, men blev lige lynhurtigt enige om, at vi hellere ville et smut indenom kirkegården. Og der fik vi os en rigtig rar overraskelse. Nå ja, først en mindre rar, da der lige var blevet ryddet op på blomsterpladsen ved ankeret, og alle Laurits' små ting derfor var væk. Vi ved godt, at det sker hele tiden, men en gang i mellem er det bare så trist, når man lige har stillet noget, som så er væk to-tre dage efter. Denne gang havde vi lige sat en halloween-pynte-pind fra Johannes' mor og India og Rajas mor havde været med en vindmølle. Begge dele var nu væk - øv!! Væk var også de traner, som William, Anna og Johanne havde sat, men de havde faktisk stået i ret lang tid, og hver gang havde vi nydt at se dem.

Bedst som vi var i gang med at skule, skumle, brokke og rode lidt rundt nede under ankeret, hvor der dog stadig gemte sig to sølle blå traner, så dukkede der pludselig et gravlys frem... Laurits' gravlys! Vores gravlys, som vi havde tændt for ham for snart et halvt år siden til hans minde-fødselsdag. Lyset må have været trillet ind under ankeret og gartnerne har overset det i al den tid. Eller... Laurits har gemt det godt og grundigt, fordi det lige netop var et lys tændt med uendelig kærlighed fra os, hans forældre, til ham. Det gjorde mig i hvert fald så fantastisk glad at kunne tænde netop det lys igen for vores lille dreng. Uanset hvor kold og rå verden ter sig nogle gange, så kan den aldrig slukke for min engle-mor-meningsskabende flamme indeni!

1 kommentar:

Maomis sagde ...

Hvor fantastisk! Tænk at lille Laurits havde gemt det lille lys til jer og så lige til dagen i dag. Det giver da rigtig god mening. :-)