søndag den 29. marts 2009

Lidt selvmedlidenhed

Selvom jeg er glad for at skrive speciale lige nu og til en vis grad kan pudse min hellig-frandsen-glorie, fordi jeg bruger weekenden på det, så har jeg også lidt ondt af mig selv. For Bo har været ude at fiske to dage i træk, og jeg har bare været huslig og specialeagtig. Øv... Det er ikke sjovt at være så fornuftig hele tiden. Jeg er heller ikke super effektiv. Kan godt mærke i hele kroppen, at der trods alt findes mere interessante ting at lave, end at sidde her ved computeren. Ak ak..

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Æv forstår dig gogt!! Måske du alligevel skulle have snuppet fiskestangen idag? pøj pøj med specialet. Knus Rikke

Maomis sagde ...

Lige om lidt bliver der masser af tid til alle de der ting som lige nu kunne være sjovere. Og måske er de endda endnu sjovere efter en god aflevering. Forstår dig godt. Især på sådan en smuk forårsdag som i dag.

Anonym sagde ...

Øv det er da også ærgeligt på sådan en dejlig dag,som det var igår. Fangede Bo så noget....
Det speciale er heldigvis snart flot og færdig, og så er det ud og fiske og nyde det hele.
Knus
Dorthe

Line sagde ...

Heidi... Du er sej, og fiskene svømmer ingen vegne... Du gir Bo baghjul igen når du har afleveret. Og jeg syntes KUN det er fair hvis hans fisk ikke tæller når du skriver speciale ;O)

Hvordan går det med specialet?

Ham der blot nyder den friske luft sagde ...

hov-hov-hov Line.... Men jeg tror desværre ikke at det gør den store forskel 'hvornår vi tæller fra'.
Mvh
Fiskenes Bedste Ven

Line sagde ...

Hvis du er deres bedste ven er det måske derfor du ikke fanger så mange af dem men lader dem svømme glade og levende rundt ;O)