torsdag den 24. marts 2011

Søvn er godt(nok svært nogle gange)

Som enhver småbørnsmor drømmer jeg om lange nattesøvne. Sidste nat var streng, da lille V lå mellem os og brændte og klynkede efter fem måneders vaccinationen. Stakkels, stakkels lille barn. I nat - som er lige nu - har jeg ikke kunne finde søvnen igen efter amning ved 1-tiden, selvom V sover sødt. Det er sgu irriterende. Men så får jeg da vasket lidt tøj og får børstet lidt af de tunge, støvede tanker af hjernen.

5 kommentarer:

Maomis sagde ...

Når man ikke kan få lov, kan man godt og når man kan få lov, kan man ikke. Skør logik. Håber den lille prinsesse er feberfri igen og vaccinationen ikke var for slem for hverken mor eller barn (eller far) og at du snart får lidt søvn i dine øjne igen. Alt for mange vågne feber- eller vasketøjsnætter er ikke til at holde til i længden. Kram til dig.

Line sagde ...

Skønne du - jeg lå også vågen, vi skulle have været mødtes i natten til en kop the ;O)

Kys

AdamogMie sagde ...

Jeg skulle også have været med til the, for jeg var også vågen, jeg var nemlig netop faldet ud af sengen... Det er så første gang i 30 år, og meget mærkeligt, og ikke særligt sjovt når sengen er 70 cm høj.

Kan godt huske at vaccinationen ikke var sjov - vi havde også meget febersyg Sigurd og en vagtlæge der mente at vi skulle give ham is... Er hun ok i dag?

Heidi sagde ...

S: Ja, det er helt gak logik. Heldigvis har det ikke været mere slemt end vi kunne holde til det. Selve stikkene klarede både V og jeg faktisk ret godt.

L + M: Det var da 'sjovt'... det var da ikke fuldmåne, eller? Kunne virkelig have været hyggeligt med nat-the!! Og Mie: falde ud af sengen?? Det må have været en sær oplevelse.

Vigtigst af alt: V har det helt godt igen. Sover den bedste formiddagslur, så jeg har både været i bad, vasket op, snakket tlf. og nu internettet ;-)

Britte sagde ...

Uhhhh...pas nu på med de der vacc...føler jeg trang til at sige...har aldrig haft det sådan rigtig godt med dem....

mange solskinstanker til jer...