torsdag den 24. maj 2012

Lige der

Sådan. Så hænger fuglehuset lige der, midt i alt det grønne. Der bor allerede et par papirstraner indeni (og en gammel nøgle, som jeg ikke aner, hvor kommer fra eller hører til, men som jeg godt kan se mig selv have puttet derind bare fordi jeg ikke lige vidste hvor ellers). Hvor kunne det være skægt, hvis der kom levende fugle og slog sig ned.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skønt, at du er begyndt at blogge lidt igen.... så kan jeg følge med her fra kbh.. Jeg skal nok skrive mere om livet i Ripa Valeur familien snarest. Kram og mange tanker til jer - især her den 22 og 23 maj... Katja & co.

Susanne sagde ...

Tillykke med Laurits den anden dag. Sådan en fødselsdag er altid noget særligt. Præcis som Laurits. Knus til dig.

Anonym sagde ...

Hejsa, var inde for at lede efter bogen til mine kære og faldt over disse indlæg.

Ville skrive til dig, hvis du orker det at du skulle tage at føle dig ind læse en bog som hedder lys bag døden, unitas forlag af Kirsten Mørch Nielsen, som oplevede under et hjertestop hjerneskade at se sit tidligere døde barn og alle sine kære i livet bag døden. hilsen fra Karin, det er dejligt at læse det du skriver

Maomis sagde ...

Nøj, hvor den er kommet til at hænge midt i smukheden.

Heidi sagde ...

Katja: ja, det bliver måske ikke til så meget blog her, men lidt har også ret. Tak for Lauritshilsen ;-)

Susanne: Ih, det varmer jo!

Karin: Tusind tak for tip og kommentar.

Sofie: jaaaah.

Anonym sagde ...

Hej

Jeg kigger ind imellem forbi din blog, for at læse lidt om hvordan det står til i din verden, og så syntes jeg lige jeg ville smide en hilsen... :-)



Mange knus
Camilla (og Georg.. som af en eller anden grund stadig bor her hos mig..)

Heidi sagde ...

Aiiij, Camilla! Bedre sent end aldrig får du lige en kærlig hilsen tilbage. Blev så glad for din kommentar. :-) Hils Georg