tirsdag den 12. april 2011

Stille store oplevelser




Vi var i sommerhus. Simpelthen. Et tyndt hus med masser af træ og lidt linoleum, en brændeovn, en edderkop i fuld jagtspring hen over stuegulvet hvor jeg var nødt til at være den store mor og klaske, grund ned til vandet, opvaskemaskine, masser af mad, kun få dage gammelt rod, fiskeri, gåture i skov og ved strand, tidligt op og tidligt i seng.


Det var i Jylland og selvom Danmark er et lille land og selvom vi ikke skulle meget længere end krydse to broer, så var det følelsen af frihed og road-trip at køre af sted med bilen pakket fuld af Viola-ting OG Viola - pigen med de blå, blå øjne... Tænk, at hun fulgte med. Hun er ganske virkelig blevet en del af hele vores liv og nu har hun set sit første hav.








(Se Katja, jeg sagde jo, at der var palmer i Bogense)

7 kommentarer:

Line sagde ...

Ahr men altså, hvor er det der frandsensk.

SÅ meget hun hører til jer... Selvom hun ser lidt; hvad laver de dog nu? ud ;O)

Kh Line

Frederikke sagde ...

Og I fik det gode vejr med, hvor ser det altså dejligt ud :)

Maomis sagde ...

Åh, men suk hvor ser det skønt ud med sådan en trekløvertur, hvor lille Viola følger med. Hun følger i den grad med og synes at forundres over hele den store mærkelige verden. Skørt så naturligt det kan føles og så alligevel så man bliver nødt til at knibe sig i armen. Helt igennem fantastisk beskrivelse og billederne bagefter er kuldegysningsagtige vidunderlige.
PS: Bogense? Er det min eller din geografi den er gal med?

Susanne sagde ...

Sikke en herlig tur i det danske. Jeg deler Sofies undren.. Hvor er det lige, at Bogense ligger.

Rikke&Claus sagde ...

Hej Frandsen familie,
Hvor ser det top dejligt ud - også den palme.... ved ikke liiige hvad jeg skal sige, jeg komme altså snart ind og giver hende viola og hendes mor en kram!.
Kh. Rikke

Heidi sagde ...

Hæhæ... for en god ordens skyld; Bogense var på hjemturen henover Fyn ;-)

Brit Kim sagde ...

hi hi - det ser jo ud som om lille-violen står op og sover! på det billede hvor hun har pink heldragt på <3 I er en go' storbys-udendørs-lystfisker-kultur-hygge-familie
KH!